NİĞDE / MERKEZ - Şehit Polis Okan Acar İmam Hatip Ortaokulu

Well Let's be Well Projesi

Türkiye ve Romanya ortaklı e-Twinning projemiz başladı. Projemizde bu yılın teması olan "Okulda İyi Oluş" temasından yola çıkarak çeşitli etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Proje yürütücüsü olarak okulumuzda görev yapan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Özden Şahin tarafından yürütülecek olan projemizde 7 öğrencimiz de görev alacaktır.

Projemizde bireylerin akademik başarısını artırmanın yollarından biri olan bireyin bulunduğu ortamda güven içinde olabilmesi ve kendini oraya ait hissedebilmesinden yola çıkarak okullarda iyi oluşu destekleyen etkinlikler tasarlamak projemizin temel amacıdır. Bu projede, okullarda iyi oluşu destekleyen etkinlikler sayesinde her ay öğrenci davranışlarını şekillendirici çalışmalar yapılacaktır. Okul içindeki disiplin ve akademik başarı sorunlarını en aza indirebilmek adına işbirlikçi etkinlikler düzenlenecektir. Projede özellikle iyi oluşu destekleyen ve öğrencilerde sorumluluk, empati ve farkındalık bilinci geliştiren etkinliklere yer verilecektir.

19-02-2024

Yayın: 19.02.2024 - Güncelleme: 19.02.2024 14:06 - Görüntülenme: 55